Kundhistorik och referenser

Jag har haft förmånen att arbeta med många olika människor, organisationer och företag. Nedan är ett urval av uppdragsgivare och kunder:

 • AMF
 • Ashtanga Yogacenter
 • Biofood
 • Curexgruppen
 • Expressens GI & Hälsa-bilaga
 • Folkuniversitetet
 • Fridaskolorna
 • Friskvårdsmagasinet
 • Inspire
 • Jensen Cilaq
 • Ledarinstitutet
 • Rädda Barnen
 • Stockholms Universitets Studentkår
 • Södertörns Högskolas Studentkår
 • Studiefrämjandet
 • TV4 Nyhetsmorgon
 • Uddevalla kommun
 • Vuxenskolan
 • Vänersborgs kommun
 • Västra Götalandsregionens Folkhälsokommitté
 • Upplands Väsbys kommun
 • Åhgrenska

REFERENSER

Nedan beskriver några av de människor som jag har mött hur de har upplevt mig. 

Röster om mig som coach
Lina är en fantastisk coach och underbar terapeut. Hon har förmågan att gå bortom det vi ‘tror’ är problemet och istället nå grundkärnan. Det gör att hennes coaching och helande sessioner är otroligt transformerande.Om du vill hitta tillbaka till dig själv och vara allt det du innerst inne vet att du kan vara, ja då kan Lina hjälpa dig. Jag kan varmt rekommendera henne!
Cissi Williams, Energy Medicine Practitioner, Soul Coach, NLP Trainer, Osteopath, Editor of Inspired Wellbeing Magazin

– – –

Lina has a beautiful energy and is a truly inspiring coach. She has the ability to fully connect with the soul and the intuitive connection to really take you through a deep inner healing process with full congruence. I would recommend Lina any day to anyone who wants to reconnect with their soul’s inner guidance to achieve their life dreams. Monika Nybohm, NLP Master Practioner, Transformational Coach, Soul Coach, Australien/Stockholm
– – –
Lina är en mycket insiktsfull coach med stora kunskaper som samtidigt har ett stort hjärta, god förmåga att lyssna och är trygg. Vilket gör att man att man känner sig trygg och därmed vågar öppna sig så man får med sig många värdefulla insikter. Skulle absolut rekommendera Lina som coach åt andra. Anna Lena, Stockholm

Röster om mig som Energimedicin practioner

Jag fick en mycket klargörande och frigörande session av Lina, som gjort att jag nu äger och kan nyttja en större del av mig själv i mitt Ledarskap och min Business. Det var som om några helt avgörande delar av mig själv föll på plats som gör att jag slipper kämpa så mycket och kommer att kunna skapa så otroligt mycket mer. Stort Varmt Tack Lina för din extraordinära nivå av ”Andlig Kirurgi” – Vill du komma hem till dig och verkligen släppa gamla skit som håller dig fast i gamla illusioner – Boka session med Lina omedelbart! / Örjan Strindlund, Visionary BusinessCoach på GrowthPower Pro – CoachPower Sweden AB

Min session med Lina var något alldeles speciellt och unikt. Det var en session som kändes genuin där Lina visade stor närvaro och omtanke. Jag kände mig varmt välkommen och omfamnad i hennes sällskap. Lina var mycket mån om att förklara hur hon arbetar, hur processen ser ut och jag litade på Lina fullständigt efter bara några minuter. Vilket gjorde det naturligt att blotta mitt innersta. Det där som är allra skörast. Jag visste direkt att det skulle tas emot av Lina på finaste sätt. 

Lina fick mig även att känna mig priviligierad. Hon tog sig verkligen tid till att förstå och att se till att vi gick igenom alla steg i processen även om vi var tvungna att gå över tiden som var uppsatt. 

Samtalet med Lina var lite som en coachingsession. Där Lina ställde kloka frågor och jag stod för svaren. Men eftersom jag var så avslappnad och närvarande så var känslan på snudden till att vara i hypnos. Jag kommer ihåg allt som sades och jag som vanligtvis har svårt att framkalla spontana, lite irrationella tankar och visioner hade helt plötsligt en hel massa som kom upp och pockade på min uppmärksamhet. Och det är just detta som gör sessionen till något mer än ett traditionellt coachingsamtal. För många av mina svar var inte alls så logiska som de brukar vara utan hade ett annat djup och jag kunde tolka svaren på ett icke traditionellt sätt.

Det som också var speciellt var att jag inte visste vad jag skulle komma att prata om eller vad som skulle kommer upp. Och där var saker som jag inte blev så förvånad över medan andra saker som poppade upp var lite av en överraskning.

Under energimedicinbehandling jobbar Lina med att ta bort blockeringar i kroppen. Blockeringar som har skapat ett oönskat beteende, en dålig känsla ett livsmönster. Det vill säga saker som inte gagnar en i livet. 

Det är svårt att beskriva sessionen mer detaljerat för jag tror att man måste uppleva det själv. Jag är säker på att varje session är unik och måste upplevas på egen hand. Jag vill avsluta med att jag varmt rekommenderar Lina och hennes Energimedicinsession. Det är en magisk stund och det känns som en värdefull investering i sig själv. / Cecilia, coach och yogalärare med egen yogastudio i Helsingborg

Röster om mig som Föreläsare
Lina förmedlar sin breda och gedigna hälsokunskap på ett lättillgängligt sätt. Hennes föreläsningar är kreativa och inspirerande och rekommenderas varmt! 
Lisa Danåsen Wikström, sjukgymnast och ordförande i Hälsofrämjandet i Stockholm
– – –
Lina är som en fruktig smothie där hon med stort engagemang trollbinder åhörarna med sin livfulla enkelhet. Man blir glad, lycklig och får en kick till att tänka om. 
Annika Engelbrektsson, Trollhättan
– – –
Lina har en förmåga att lära ut och berätta nya saker på ett inspirerande, roligt och intressant sätt där hon blandar teori med praktiska exempel och övningar, vilket gör att man kan ta till sig innehållet och budskapet på ett lätt och bra sätt. Maria Vidmo, Huddinge
– – –
Lina är inspiration och kunskap! Linas sätt att förklara inte bara nyttan utan också hur man skapar den gör henne speciell. Anders Persson, Rädda Barnen Väst

Röster om mig som inspiratör

Lina är kunnig, handlingskraftig, initiativrik och bred i sin kompetens. Hon är en skicklig pedagog och en av de få inspiratörer jag träffat som också är duktig på struktur och tydlighet. Hennes entusiasm och inspirationskraft lyfter varje team och arbetsplats.
Åsa Pedersen, regionchef Rädda Barnen Väst
– – –
En fantastisk inspirationskälla och naturbegåvning som får vilken soffpotatis som helst att vilja börja äta ren, näringsrik och naturlig mat.
Susanna Almström, Svartbäckens skola, Haninge

Röster om mig som Organisationsutvecklare/Processledare/Arbetsledare
– – –
Lina är en fantastisk, engagerad och närvarande människa. Jag känner mig alltid sedd när jag har träffat henne. Tack Lina för att du öppnade stängda dörrar hos mig och tack för att du trodde på mig mer än jag någonsin trott på mig själv. Är det någon som har fått mig att blomma så är det du. Nu ber jag inte längre om ursäkt för vad jag vill, vem jag är och vad jag tror på. De negativa rösterna knäcker mig inte längre, nu kliver jag ut och tar världen med storm. 
Susanna Almström, Haninge (haft Lina som arbetsledare)

I mina ögon är Lina snabb, närvarande, systematisk, inkluderande och engagerande som organisationsutvecklare. Hon är visionär och leder med hjärtat med en lätthet och glädje som smittar av sig på sina kollegor och organisationen. Jack Johansson, International Association for Human Values (IAHV) Sverige (haft Lina som styrelsekollega och samarbetat via Hälsofrämjandet)
– – –
Fokuserad på målet, extremt bra på att formulera sig på ett kraftfullt och samtidigt ödmjukt sätt, thinking outside the box. Eliabet Agar, fd ordförande Nätverket Hela Barn i Sverige. (haft Lina som styrelsekollega)