Ledarskapscoachning

Ledarskapscoachning syftar till att ge dig möjlighet att utvecklas som ledare och människa. Så att du kan leda dig själv och andra så att ni mår bra och tillsammans når resultat, samtidigt som ni känner glädje på vägen.

Är du chef, ledare, entreprenör, coach eller terapeut? Vill du skapa stora mätbara resultat i din verksamhet samtidigt som du mår bättre än någonsin? Just nu erbjuder jag dig ett kostnadsfritt Strategisamtal. Boka här!

Ledarskap handlar om att leda sig själv och andra från ord till handling. Det innebär att skapa utrymme och möjligheter för sig själv och andra att växa, skapa, finna och leva sin potential – för att nå gemensamma mål. Och att samla den gemensamma kraften, energi och glädjen i gruppen – så att äkta samarbete förverkligar visioner. Samtidigt handlar det om att ständigt navigera och styra sig själv – så att du kan finnas för dig och andra, på bästa sätt.

Allt det du är och gör som ledare utgår från den du är, din intention, din vision och din trygghet. När du har modet att släppa kontrollen, visa tillit och tro på människor runt dig så skapas växtkraft inom individer och organisationer.

Ledarskapsutveckling ger dig stöd att växa i ditt ledarskap, men också som människa. Hur skapas balans i ledarskapet och i livet. Vad behöver du som ledare för att må bra och vara den ledare du vill vara? Elitidrottare kan inte träna hela tiden, de doserar sin träning i relation till återhämtningen. Det är samma sak i ledarrollen, för att kunna ge ditt yttersta när det gäller – behöver du balansera dig och ditt liv, så att du får det du behöver. Ledarskapscoachning fokuserar på dig, dina utmaningar och dina möjligheter.

Ledarskapscoachning

  • Fokuserar på dig som ledare; dina behov, utmaningar och möjligheter
  • Stärker din inre trygghet som människa och ledare
  • Hjälper dig att finna din egen kompass som hjälper dig att navigera i, och leda förändringsprocesser

Lokal: Yoga Vayu, Nordmarksvägen 3, Farsta strand eller Coachhuset på Luntmakargatan 52 i centrala Stockholm
På distans: Coachningen erbjuds även via telefon eller skype.
Boka tid: genom att skicka ett mail till info@linalanestrand.se
Frågor och mer information: hör av dig till info@linalanestrand.se eller till 0705-31 34 07

Ledarskapscoachning kompletteras vid behov med energimedicin för att nå djupare i utvecklingsprocessen eller med kraniosakral terapi för att släppa på fysiologisk stress.