Coaching

Jag erbjuder Transformativ NLP coaching och enskilda konsultationer inom personlig utveckling, kost, effektiv andning och mindfulness.

Coaching
Vill du göra dig av med negativa beteenden, tankar och mönster – som hämmar och hindrar dig, i ditt liv? Vill du hitta hem till dig själv och skapa det liv som du drömmer om? Transformativ NLP Coaching erbjuder möjligheten att komma i kontakt med den du verkligen är, genom processer som handlar om att lyssna inåt, till kroppen och själens röst. I processerna finner du din inre kompass, samtidigt som du frigör dig från negativa mönster, beteenden, tankar och vanor, som hindrar och begränsar dig i ditt liv – vilket gör att du får energi, motivation och kraft att följa livets flöde, din inre röst och dina drömmar. Vill du boka en tid eller veta mer? Kontakta mig på info@linalanestrand.se eller på 0705-31 34 07.

Behandlingar
Kraniosakral terapi hjälper din kropp att komma i inre och yttre balans. Fysiologisk stress avlägsnas samtidigt som nervsystemet balanseras, vilket ger effekt på både kropp som sinne. Behandlingen tar ca 1h/tillfälle.

Energimedicin frigör energiblockeringar och negativa mönster, vilket frigör din energi och kraft att vara den du verkligen är och leva fullt ut. Behandlingen inleds och avslutas med ett kortare samtal och tar 1-1.5h/tillfälle.

Kostkonsultation och Matinspiration
Vill du se över din kost och få inspiration till mat som passar just dig? eller har du födoämnesintoleranser eller allergier som gör att du önskar inspiration i din kosthållning? Läs mer om upplägg för kostkonsultation här. Kontakta Lina för en kostkonsultation och matinspiration – info@linalanestrand.se

Vägledning Mindfulness
Är du trött på stress och att alltid vara på väg någon annanstans? Vill du lära dig att leva i medveten närvaro och uppleva livet stund för stund? Enskild vägledning i Mindfulness hjälper dig, läs mer här. Kontakta Lina för vägledning i Mindfulness – info@linalanestrand.se

Lokaler
Behandlingar och coachning ger jag på Yogavayu vid Farsta strand.
Konsultationer och coachning även i Coachhuset på Luntmakargatan 52 i Stockholm. Jag kommer också ut till arbetsplatser och organisationer, om fler än fyra personer bokar tid på samma dag.

Jag har medlemskap och behandlingsskade- & ansvarsförsäkring hos Skandinaviska förbundet för komplementärmedicin