Röster om Lina

Inspiratör
Lina är kunnig, handlingskraftig, initiativrik och bred i sin kompetens. Hon är en skicklig pedagog och en av de få inspiratörer jag träffat som också är duktig på struktur och tydlighet. Hennes entusiasm och inspirationskraft lyfter varje team och arbetsplats.
Åsa Pedersen, regionchef Rädda Barnen Väst

En fantastisk inspirationskälla och naturbegåvning som får vilken soffpotatis som helst att vilja börja äta ren, näringsrik och naturlig mat. Susanna Almström, Svartbäckens skola, Haninge

Organisationsutvecklare
I mina ögon är Lina snabb, närvarande, systematisk, inkluderande och engagerande som organisationsutvecklare. Hon är visionär och leder med hjärtat med en lätthet och glädje som smittar av sig på sina kollegor och organisationen.
Jack Johansson, International Association for Human Values (IAHV) Sverige

Fokuserad på målet, extremt bra på att formulera sig på ett kraftfullt och samtidigt ödmjukt sätt, thinking outside the box.
Eliabet Agar, Nätverket Hela Barn i Sverige

Föreläsare

Lina förmedlar sin breda och gedigna hälsokunskap på ett lättillgängligt sätt. Hennes föreläsningar är kreativa och inspirerande och rekommenderas varmt!
Lisa Danåsen Wikström, sjukgymnast och ordförande i Hälsofrämjandet i Stockholm

Lina är som en fruktig smothie där hon med stort engagemang trollbinder åhörarna med sin livfulla enkelhet. Man blir glad, lycklig och får en kick till att tänka om.
Annika Engelbrektsson, Trollhättan

Lina har en förmåga att lära ut och berätta nya saker på ett inspirerande, roligt och intressant sätt där hon blandar teori med praktiska exempel och övningar, vilket gör att man kan ta till sig innehållet och budskapet på ett lätt och bra sätt. Maria Vidmo, Huddinge

Lina är inspiration och kunskap! Linas sätt att förklara inte bara nyttan utan också hur man skapar den gör henne speciell. Anders Persson, Rädda Barnen Väst

Coach
Lina has a beautiful energy and is a truly inspiring coach. She has the ability to fully connect with the soul and the intuitive connection to really take you through a deep inner healing process with full congruence. I would recommend Lina any day to anyone who wants to reconnect with their soul’s inner guidance to achieve their life dreams.
Monika Nybohm, NLP Master Practioner, Transformational Coach, Soul Coach, Australien/Stockholm

Lina är en mycket insiktsfull coach med stora kunskaper som samtidigt har ett stort hjärta, god förmåga att lyssna och är trygg. Vilket gör att man att man känner sig trygg och därmed vågar öppna sig så man får med sig många värdefulla insikter. Skulle absolut rekommendera Lina som coach åt andra.
Anna Lena, Stockholm