REFERENSER

JAG HAR HAFT FÖRMÅNEN ATT ARBETA MED MÅNGA OLIKA MÄNNISKOR, ORGANISATIONER OCH FÖRETAG. NEDAN BESKRIVER NÅGRA AV DE MÄNNISKOR SOM JAG MÖTT HUR DE HAR UPPLEVT MIG.

Röster om mig som coach
Lina är en fantastisk coach och underbar terapeut. Hon har förmågan att gå bortom det vi ‘tror’ är problemet och istället nå grundkärnan. Det gör att hennes coaching och helande sessioner är otroligt transformerande.Om du vill hitta tillbaka till dig själv och vara allt det du innerst inne vet att du kan vara, ja då kan Lina hjälpa dig. Jag kan varmt rekommendera henne!
Cissi Williams, Energy Medicine Practitioner, Soul Coach, NLP Trainer, Osteopath, Editor of Inspired Wellbeing Magazin

– – –

Lina has a beautiful energy and is a truly inspiring coach. She has the ability to fully connect with the soul and the intuitive connection to really take you through a deep inner healing process with full congruence. I would recommend Lina any day to anyone who wants to reconnect with their soul’s inner guidance to achieve their life dreams. Monika Nybohm, NLP Master Practioner, Transformational Coach, Soul Coach, Australien/Stockholm
– – –
Lina är en mycket insiktsfull coach med stora kunskaper som samtidigt har ett stort hjärta, god förmåga att lyssna och är trygg. Vilket gör att man att man känner sig trygg och därmed vågar öppna sig så man får med sig många värdefulla insikter. Skulle absolut rekommendera Lina som coach åt andra. Anna Lena, Stockholm

Röster om mig som Kraniosakral terapeut
Jag har nu fått 2 Kraniosakrala behandlingar av Lina. Att beskriva vad KS är kan jag inte men hur det har känts för mig kan jag beskriva. Jag kom till Lina för att min kropp kändes svag och orkeslös samt med en höft som bråkat med mig under lång tid. Då Lina tog min anamnes var hon verkligen 100% närvarande och bara det är ju underbart då man kommer med sina problem.
Jag fick sen ligga upp på behandlingsbänken och med otroligt små och varsamma rörelser började Lina behandla mig. Fantastiskt att så “lite” kan göra så mycket. Redan efter min första behandling kände jag stor skillnad i kroppen. Kände mig både rakare och starkare. Efter andra behandlingen så förstärkes min styrka i kroppen. En glädje spirade inom mig och jag kände mig oerhört tacksam. Jag kan med varmaste hand rekommendera behandlingar av Lina. Hon utstrålar ett fantastiskt lugn och jag känner mig väldigt trygg med henne. Inger Edström, Farsta
– – –
Det är med en stor glädje och tacksamhet som jag varit på kraniosakral behandling hos Lina. Jag har känt mig trygg från första stund i behandlingen med Linas varma bemötande som känts både professionellt och personligt.

Behandlingen gav mycket utrymme för läkande där jag upplevde att “hela jag” fick utrymme. Kroppen kändes mer balanserad, lugn och levande efter behandlingen. Jag upplevde att kroppen var mer redo att läka sig själv i och med det stöd den fick i den kraniosakrala terapin. För mig kändes behandlingen som en lyxig stund med kraftfull effekt på ett djupare plan.
Kvinna, 26 år, Farsta

Röster om mig som Energimedicin practioner
Att göra energimedicinsk behandling med Lina har varit en djupgående resa in i mig själv. Behandlingen har genom Linas guidning fått mig att lyssna på inre signaler på ett sådant sett så att jag upplevt signifikanta förändringar i min personliga utveckling som märks i vardagen och i min relation till mitt inre. Jag upplever förändringar såväl i mitt privatliv som i min professionella roll. Jag känner mer kraft och mening i det jag gör.

Jag rekommenderar behandlingen varmt och känner en tillit till Linas sätt att förhålla sig till energimedicinen. Jag upplever en professionalitet, innerlighet och värme i det Lina gör, vilket skapar förtroende och en glädje i att bli guidad till ännu mer läkande och livsenergi.
Kvinna, 26 år, Farsta

Röster om mig som Föreläsare
Lina förmedlar sin breda och gedigna hälsokunskap på ett lättillgängligt sätt. Hennes föreläsningar är kreativa och inspirerande och rekommenderas varmt! 
Lisa Danåsen Wikström, sjukgymnast och ordförande i Hälsofrämjandet i Stockholm
– – –
Lina är som en fruktig smothie där hon med stort engagemang trollbinder åhörarna med sin livfulla enkelhet. Man blir glad, lycklig och får en kick till att tänka om. 
Annika Engelbrektsson, Trollhättan
– – –
Lina har en förmåga att lära ut och berätta nya saker på ett inspirerande, roligt och intressant sätt där hon blandar teori med praktiska exempel och övningar, vilket gör att man kan ta till sig innehållet och budskapet på ett lätt och bra sätt. Maria Vidmo, Huddinge
– – –
Lina är inspiration och kunskap! Linas sätt att förklara inte bara nyttan utan också hur man skapar den gör henne speciell. Anders Persson, Rädda Barnen Väst

Röster om mig som inspiratör

Lina är kunnig, handlingskraftig, initiativrik och bred i sin kompetens. Hon är en skicklig pedagog och en av de få inspiratörer jag träffat som också är duktig på struktur och tydlighet. Hennes entusiasm och inspirationskraft lyfter varje team och arbetsplats.
Åsa Pedersen, regionchef Rädda Barnen Väst
– – –
En fantastisk inspirationskälla och naturbegåvning som får vilken soffpotatis som helst att vilja börja äta ren, näringsrik och naturlig mat.
Susanna Almström, Svartbäckens skola, Haninge

Röster om mig som Organisationsutvecklare/Processledare
I mina ögon är Lina snabb, närvarande, systematisk, inkluderande och engagerande som organisationsutvecklare. Hon är visionär och leder med hjärtat med en lätthet och glädje som smittar av sig på sina kollegor och organisationen. Jack Johansson, International Association for Human Values (IAHV) Sverige
– – –
Fokuserad på målet, extremt bra på att formulera sig på ett kraftfullt och samtidigt ödmjukt sätt, thinking outside the box. Eliabet Agar, fd ordförande Nätverket Hela Barn i Sverige.

– – –

KUNDHISTORIK

Ett urval av uppdragsgivare och kunder:

 • AMF
 • Ashtanga Yogacenter
 • Biofood
 • Curexgruppen
 • Expressens GI & Hälsa-bilaga
 • Folkuniversitetet
 • Fridaskolorna
 • Friskvårdsmagasinet
 • Inspire
 • Jensen Cilaq
 • Ledarinstitutet
 • Rädda Barnen
 • Stockholms Universitets Studentkår
 • Södertörns Högskolas Studentkår
 • Studiefrämjandet
 • TV4 Nyhetsmorgon
 • Uddevalla kommun
 • Vuxenskolan
 • Vänersborgs kommun
 • Västra Götalandsregionens Folkhälsokommitté
 • Upplands Väsbys kommun
 • Åhgrenska