Energimedicin

ENERGIMEDICIN FRIGÖR ENERGIBLOCKERINGAR OCH NEGATIVA MÖNSTER SOM KAN GE SÅVÄL KÄNSLOMÄSSIGA, MENTALA SOM FYSISKA SYMTOM. SYFTET MED BEHANDLINGEN ÄR ATT FRIGÖRA DIN ENERGI OCH KRAFT ATT VARA DEN DU VERKLIGEN ÄR, SÅ ATT DU KAN LEVA DITT LIV SÅ SOM DU ÖNSKAR.

Behandlingen inleds och avslutas med ett kortare samtal Det inledande samtalet syftar till att finna grunden till de problem eller besvär som du upplever. Det avslutande samtalet fördjupar insikterna från behandlingen.

Energimedicin är en effektiv och kraftfull behandlingsmetod som genomförs på distans eller på mottagning. Under behandlingens gång kan du komma att involveras så att du själv är aktiv på olika sätt för att frigöra din energi och integrera det som sker i ditt system. Varje behandling är unik och utgår från vad just du behöver för att bli fri från begränsningar, negativa mönster och hämningar. Under behandlingen skapas en fördjupad kontakt med din inre känsla av den du är och med din inre röst. Ditt inre har de svar du behöver och du har alla resurser till läkning och skapande inom dig. Energimedicinsk behandling hjälper till att frigöra dina inneboende resurser, så att du tydligare känner dig själv, den du är och vad du vill.

Shamansk healing är en djupgående behandling som kombinerar ett coachande samtal med rening av energier och chakrabalansering.
Shamansk healing tar ca 1-1.5h och kostar 1750:-

Soul Retrival är en djupgående behandling som kombinerar ett coachande samtal med rening av energier, shamnsk healing, chakrabalansering och återhämtandet av en del av dig själv som du har tappat kontakten med. En Soul Retrival tar ca 2h och kostar 3500:-.

Mentorprogram
Önskar du kontinuerligt stöd i din personliga och andliga utveckling?

Ett mentorprogram innebär en session (energimedicin och transformativ coachning) per månad under 3 eller 6 månader och individuellt anpassade övningar, material/böcker och uppgifter för din utvecklingsprocess. Sessionerna utgår från dina behov och önskemål där vi initialt rensar blockeringar på fysisk, känslomässig, mental, själslig och energimässig nivå för att frigöra dig så att du kan vara den du är, vara i kontakt med din själ och din livsväg.

3 sessioner under 3 månader
I programmet ingår shamansk healing, soul retrieval och transformativ coaching. 1 längre session på 2h och 2 kortare sessioner på 1 h ingår i programmet liksom individuell feedback på individuellt anpassade övningar. Pris: 7.000:-

6 sessioner under 6 månader
I programmet ingår shamansk healing, soul retrieval, transformativ coaching Upper journeys och Destiny Retrieval.
2 längre sessioner på 2h och 4 kortare sessioner på 1 h ingår i programmet liksom individuell feedback på individuellt anpassade övningar. Pris: 13.000:-

Anmälan: Anmäl dig till mentorprogram genom att skicka ett mail till info@linalanestrand.se.

Energimedicin kan verka välgörande vid besvär och symtom som:

 • Vilsenhet i livet, där du känner dig som ett rö för vinden
 • Känsla av otillräcklighet, att aldrig räcka till som den du är
 • Tomhet som inte försvinner, hur bra livet än är
 • Oförmåga att leva i verkligt nära relationer
 • Känsla av ensamhet eller känsla av att vara ”annorlunda”
 • Oro och rädslor
 • Stress
 • Sorg
 • Fysisk smärta och värk
 • Passivitet och oförmåga att skapa det liv du önskar

Under behandlingen:

 • Frigörs negativa energimönster och blockeringar ur ditt system
 • Får du fördjupad kontakt med dig själv, den du är och vad du vill
 • Får du en stärkt kommunikation med ditt inre och med din inre röst
 • Öppnar du upp för din intuition och andlighet

Mer info om energimedicin: Lyssna gärna på detta poddavsnitt om stress och energimedicin, för att höra mig berätta mer om energimedicin och hur jag arbetar. I slutet av programmet får du tips om vad du kan göra själv i din egen vardag. Lyssna här.

Lokal: Yoga Vayu, Nordmarksvägen 3, Farsta strand
Boka tid: genom att skicka ett mail till info@linalanestrand.se
Frågor och mer information: hör av dig till info@linalanestrand.se eller till 0705-31 34 07

Andras röster om mig som Shamansk energimedicin practioner

Röster om mig som Energimedicin practioner

 • Jag fick en mycket klargörande och frigörande session av Lina, som gjort att jag nu äger och kan nyttja en större del av mig själv i mitt Ledarskap och min Business. Det var som om några helt avgörande delar av mig själv föll på plats som gör att jag slipper kämpa så mycket och kommer att kunna skapa så otroligt mycket mer. Stort Varmt Tack Lina för din extraordinära nivå av ”Andlig Kirurgi” – Vill du komma hem till dig och verkligen släppa gamla skit som håller dig fast i gamla illusioner – Boka session med Lina omedelbart! / Örjan Strindlund, Visionary BusinessCoach på GrowthPower Pro – CoachPower Sweden AB
 • Min session med Lina var något alldeles speciellt och unikt. Det var en session som kändes genuin där Lina visade stor närvaro och omtanke. Jag kände mig varmt välkommen och omfamnad i hennes sällskap. Lina var mycket mån om att förklara hur hon arbetar, hur processen ser ut och jag litade på Lina fullständigt efter bara några minuter. Vilket gjorde det naturligt att blotta mitt innersta. Det där som är allra skörast. Jag visste direkt att det skulle tas emot av Lina på finaste sätt. 

  Lina fick mig även att känna mig priviligierad. Hon tog sig verkligen tid till att förstå och att se till att vi gick igenom alla steg i processen även om vi var tvungna att gå över tiden som var uppsatt. 

  Samtalet med Lina var lite som en coachingsession. Där Lina ställde kloka frågor och jag stod för svaren. Men eftersom jag var så avslappnad och närvarande så var känslan på snudden till att vara i hypnos. Jag kommer ihåg allt som sades och jag som vanligtvis har svårt att framkalla spontana, lite irrationella tankar och visioner hade helt plötsligt en hel massa som kom upp och pockade på min uppmärksamhet. Och det är just detta som gör sessionen till något mer än ett traditionellt coachingsamtal. För många av mina svar var inte alls så logiska som de brukar vara utan hade ett annat djup och jag kunde tolka svaren på ett icke traditionellt sätt.

  Det som också var speciellt var att jag inte visste vad jag skulle komma att prata om eller vad som skulle kommer upp. Och där var saker som jag inte blev så förvånad över medan andra saker som poppade upp var lite av en överraskning.

  Under energimedicinbehandling jobbar Lina med att ta bort blockeringar i kroppen. Blockeringar som har skapat ett oönskat beteende, en dålig känsla ett livsmönster. Det vill säga saker som inte gagnar en i livet. 

  Det är svårt att beskriva sessionen mer detaljerat för jag tror att man måste uppleva det själv. Jag är säker på att varje session är unik och måste upplevas på egen hand. Jag vill avsluta med att jag varmt rekommenderar Lina och hennes Energimedicinsession. Det är en magisk stund och det känns som en värdefull investering i sig själv. / Cecilia, coach och yogalärare med egen yogastudio i Helsingborg

 • Jag har tidigare varit hos Lina på Kranio Sacral behandling och blivit oerhört nöjd. Igår skulle jag prova på Shamans Energihealing, Soul Retrival. Med hjälp och guidning av Lina så kunde jag möta mig själv på djupet och hitta sånt som ännu inte var läkt och behövde läkas samt sånt jag inte längre behövde och kunde göra mig av med. Lina utstrålar en sådan värme och trygghet så jag kände att jag verkligen kunde släppa in både henne och mig själv. idag, dagen efter, känner jag en stor lättnad i hela kroppen och en spirande glädje och lust att ta mig an mitt fortsatta Liv och med mitt “nya” Själskontrakt”. Flingan, massör, healer, entreprenör i Farsta.

  Jag är medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin.