Verksamhet

Min dröm är att du mår bra. Att du kan vara den du verkligen är och skapa det liv som du drömmer om.

Jag drömmer också om:
– hållbara chefer, som tar hand om sig själva och ser sina medarbetare – på riktigt!
– friska välmående företag och organisationer som når resultat och gör skillnad, där människor mår bra och vill vara.
– att det är enkelt att få hjälp när du, livet, jobbet eller företaget har det tufft – så det blir lättare att komma på rätt spår.

Min idé är att erbjuda behandling, coachning och utveckling – för ditt allra bästa.
Jag arbetar för hälsa och en hållbar livsstil utifrån ett helhetsperspektiv, där jag utifrån ett lustfyllt förhållningssätt, inspirerar till hälsa och personlig utveckling. Utveckling innebär att jag genomför allt från en föreläsning, workshop till utvecklingsprojekt för samsyn och gemenskap på arbetsplatsen, eller processarbete på företag för en positiv och stressfri arbetsplats.

Behandlingar
Kraniosakral terapi hjälper din kropp att komma i inre och yttre balans. Fysiologisk stress avlägsnas samtidigt som nervsystemet balanseras, vilket ger effekt på både kropp som sinne. Behandlingen tar ca 1h/tillfälle.

Energimedicin frigör energiblockeringar och negativa mönster, vilket frigör din energi och kraft att vara den du verkligen är och leva fullt ut. Behandlingen inleds och avslutas med ett kortare samtal och tar 1-1.5h/tillfälle.

Coaching
Transformativ NLP coaching handlar om att lämna negativa beteenden, tankar och mönster som hämmar och hindrar dig i ditt liv. Genom kraftfulla processer kan du skapa varaktiga förändringar, som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, som den du är. Processerna handlar om att lyssna inåt, till kroppens och själens röst, att hitta hem till dig själv och till den inre kärnan. Att skapa en djup kontakt med dig själv och att tillåta dig att vara den du är fullt ut – är några av nycklarna till att finna energi, motivation och glädje för att välja och följa det som gör gott; genom att låta flödet och drömmarna visa vägen.

Föreläsningar och workshops
Med inspiration, konkreta tips och kunskap delar Lina på ett underhållande och engagerande sätt med sig av kunskap, råd och erfarenheter under sina föreläsningar. Lina kombinerar teoretisk kunskap med praktiska övningar och tips för vardagen.

Populära föreläsningar:
Matlust, om naturlig och god mat för hälsa, energi och livslust
– Sötsug, om socker, energi och hälsa
– Andning – en väg till energi, hälsa och balans i livet
– Mer fokus och mindre stress med mindfulness

Processledning och organisationsutveckling
Genom delaktighet, engagemang och processer som berör arbetar jag med processledning och organisationsutveckling som syftar till att skapa glädje och gemensam kraft i arbetet för att sätta och nå organisationens/företagets mål. Jag tar i huvudsak uppdrag inom områden som rör hälsa, personalhälsa, barns rättigheter, inflytande och delaktighet samt mål- och visions arbete.

Utveckling innebär att jag genomför allt från en föreläsning, workshop till utvecklingsprojekt för samsyn och gemenskap på arbetsplatsen, eller processarbete på företag för en positiv och stressfri arbetsplats.

Lokaler
Behandlingar och coachning ger jag på Yogavayu vid Farsta strand.
Konsultationer och coachning även i Coachhuset på Luntmakargatan 52 i Stockholm.

Försäkring
Jag har medlemskap och behandlingsskade- & ansvarsförsäkring hos Skandinaviska förbundet för komplementärmedicin