Jag finns här för dig och din utveckling

Lever läran

Jag har gjort en djup inre personlig resa som innebär att jag inte bara tror på och kan det jag gör. Jag vet hur transformation skapas och hur visioner förverkligas. Jag lever den lära som jag delar med mig av och vet att dina och andra människors förmågor liksom inneboende kraft når bortom förnuftets begränsningar. Jag coachar och utbildar dig så då lär känna hela dig, din kraft, din energi och din potential – bortom kamp och stress.

Jag möter människor dig med djup omtanke, jag är trygg och närvarande på ett sätt som gör att rädslor, tvivel och blockeringar kommer upp till ytan och kan läkas istället för att sitta som käppar i livshjulet. Jag ser och speglar ljuset och kraften i dig och de människor jag möter med en energi, kraft och kärlek – som gör skillnad. 

Drivkraft, vision & värderingar

Drivkraft & vision

Min drivkraft är att göra verklig skillnad för människor och min dröm är att du förverkligar din längtan och dina visioner.

Jag brinner för att bistå dig och andra människor att frigöra sin inneboende energi och kraft – så du kan leva och leva så som du vill och mår bra av. 

Jag har stark kompetens, trygghet och en unik förmåga att locka fram både individers och gruppers verkliga energi, kraft och potential för att skapa resultat och förverkliga visioner – både privat och professionellt.

LinaLanestrand-256

Värderingar

Värderingarna som jag navigerar från för att bistå dig är trygghet, kompetens och autencitet.  

  • Tryggheten handlar om att finnas för dig så du känner dig trygg att gå in i gömda vrår, bevittna skuggor och möta det du räds, det som skrämmer och utmanar dig. När du är trygg nog att gå djupt inåt så frigör du din inneboende kraft, energi och potential.
  • Kompetensen innebär att jag omsätter teoretisk kunskap i praktiken och kan stödja dig att integrera den transformation som sker in i din vardag, in i ditt liv och ledarskap. Det handlar om ett förkroppsligande av kunskap, insikt och inre visdom. När kunskapen finns i kroppen är den stadig, förankrad och konkret.
  • Autenciteten innebär att jag lever min egen lära, jag gör själv resan inåt, jag möter sårbarhet och svårigheter, jag möter mörker och utmaningar, jag känner, är och lever. Jag tar själv hjälp för att utvecklas.
Skärmavbild 2023-09-28 kl. 14.47.43

Erfarenheter från min bakgrund

Utbildnings- och yrkesbakgrund

Beteendevetare med en magisterexamen i interkulturell pedagogik, Transformativ coach, NLP Master practitioner, Master trainer in energy medicine, shamanism and mysticism, Kraniosakralterapeut, Andnings- och mindfulnessinstruktör, Näringsrådgivare, Ridlärare i integrerad ridkonst och Hundinstruktör.

Yrkeserfarenhet

  • Egenföretagare på del/heltid sedan 2005 med olika verksamhetsinriktningar på tema hälsa och ledarskap inkl ledarskapskonsult, ledarutbildare, coach, terpaeut, föreläsare
  • Ledarutvecklare på Ledarinstitutet inkl internt visions- och värdegrundsarbete
  • Marknadschef på Biofood
  • Utvecklingsledare på Hälsofrämjandet inkl initiering av hälsoprojekt finansierade av Socialstyrelsen och nationella samarbetsprojekt
  • Verksamhets- och organisationsutvecklare på Rädda Barnen inkl politikerutbildning, utveckling av nätverksarbete,  projektledarutbildning, initiering (finansiering, handledning av projektledare coh sammankallande av styrgrupp) för 3-årigt projekt för barns inflytande i fem kommuner
  • Verksamhets- och ledarutvecklare på Studiefrämjandet inkl uppdrag som projekltedare för ffa demokrati- och integrationsprojekt i storGöteborg
Skärmavbild 2023-09-28 kl. 14.41.49

Nära djur & natur

Jag är mamma till en tonårsdotter och en vuxen ung man. Jag är gift sedan snart 20 år tillbaka och har lärt mig otroligt mycket i mina nära relationer.

Vi har sedan några år tillbaka förverkligat vår dröm och bor på en hästgård vid skog och sjö i Västra Götaland. Fritiden ägnas åt häst, hundar, odling, studier, personlig och andlig utveckling i nära samspel med djur och natur.

_R1A0499

Vill du göra en inre resa?

Jag finns här, låt oss pratas vid

Boka ett kostnadsfritt samtal nu!

Kontakta mig