Jag är människan, mamman och frun som gick igenom en stor kris i mitt liv när jag var småbarnsmamma. Det kändes som jag sönder inuti och det var då min själ tog över och sedan guidade mig steg för steg att läka problemen och sedan vägledde mig att skapa ett liv som är mer, än jag ens hade drömt om.

 

Jag är också beteendevetaren som blev transformativ coach, NLP Master practioner, terapeut och lärare i energimedicin för att göra verklig skillnad för mina kunder. Jag har stark kompetens, trygghet och en unik förmåga att locka fram både individers och gruppers verkliga energi, kraft och potential för att skapa resultat och förverkliga visioner – både privat och professionellt.

Mail: info@linalanestrand.se
Telefon: 0705-31 34 07

Utbildningsbakgrund

Magisterexamen i pedagogik, Transformativ coach, NLP Master practitioner, Master trainer in energy medicine, shamanism and mysticism, Kraniosakralterapeut, andnings- och mindfulnessinstruktör, näringsrådgivare, ridlärare i integrerad ridkonst.

Yrkeserfarenhet

Egenföretagare sedan 2005 med olika verksamhetsinriktningar på tema hälsa och ledarskap, organisations- och ledarutvecklare på Studiefrämjandet och Rädda Barnen, utvecklingsledare Hälsofrämjandet, marknadschef Bioood, ledarutvecklare Ledainstitutet

Lever läran

Jag har gjort en djup inre personlig och andlig resa som innebär att jag inte bara tror på och kan det jag gör. Jag VET hur transformation skapas och hur visioner förverkligas. Jag lever den lära som jag delar med mig av och vet att människors förmågor och inneboende kraften når bortom förnuftets begränsningar. Jag möter människor med djup omtanke, jag är trygg och närvarande på ett sätt som gör att rädslor, tvivel och blockeringar kommer till ytan och kan läkas istället för att skapa käppar i hjulet. Jag ser och speglar ljuset och kraften i de människor jag möter med en energi, kraft och kärlek till människor – som gör skillnad. 

Visioner jag själv har förverkligat i mitt liv

Jag har upplevt djup personlig kris där det under en och samma tidsperiod innebar ohälsa i familjen, plötslig förlust av min far, upptäckt av mögel i huset, försäljning av min hund pga allergi i familjen som jag planerat elitsatsning med. Krisen innebar att min själ tog över och guidade mig in på en helt ny livsväg och karriär med eget företagande. Livsresan innebar att läka ohälsan familjen och sedan skapa drömjobbet och förverkliga drömmar jag inte ens vågat bejaka innan. Mina största förverkligade drömmar är följande:

–       På naturlig väg läkt ohälsa i familjen

–       Utvecklat och stärkt nära relationer med familj och god avänner

–    Startat och utvecklat framgångsrikt eget företag (mitt drömjobb) under 15 år

–       Haft tre olika verksamhetsinriktningar i eget företag under 15 år

–       Har haft miljonomsättning och försörjt mig heltid på företaget i många år

–    Återigen leva med hund, följa ungdomsdrömmen om att köpa hästar

–    Bo och leva på en hästgård med sjötomt och mottagning för kunder på gården

Vill du göra en inre resa som ger resultat?

Boka ett kostnadsfritt samtal nu!