Inspiration som ger energi och kunskap

Lyssna på podd-intervjuer med mig, ta del av kostnadsfria onlinekurser och min senaste bok.

Fyll på dig själv med inspiration

Du vill göra större skillnad på nya sätt, utan stress och hårt jobb. Du anar att det är möjligt men vet inte hur.

Att fylla på med sådant som ger dig energi, glädje, inspiration liksom ny kunskap är steg på vägen vidare.

Poddintervjuer med mig

Få en bok som gåva!

Framtidens företagsanda

Boken Framtidens företagsanda handlar om att vara i kontakt med själen, sin inre röst och intuitionen i arbetslivet genom att lyssna på sin längtan och sina visioner. Boken bjuder in till att låta intuitionen och andligheten vara en naturlig del av affärs- och arbetslivet för att där generera mer livsglädje.

Jag och sex andra företagskvinnor berättar i boken om att leva i kontakt med själen, förverkliga visioner i balans mellan varande och görande och om maskulin och feminin energi i arbetslivet.

 

Gåva! Skicka ett mail till info@linalanestrand.se med ”bok-gåva” som subject så postar jag boken som en gåva till dig som vill förverkliga visioner i ditt liv och ledarskap.

Kostnadsfria onlinekurser

Personlig utveckling

Andlig Boost-camp är en kostnadsfri onlinekurs för personlig och andlig utveckling som ger kunskap, inspiration och verktyg för att stärka din intuition och öppna upp för magin i ditt liv.

Anmäl dig här

 
Skärmavbild 2023-09-28 kl. 12.34.17

Feminint ledarskap

Kostnadsfri onlineskurs som ger dig inspiration, kunskap och verktyg för ett kraftfullt medvetet ledarskap som verkar inifrån ut för att förverkliga mål och visioner.

Kursen handlar om Framtidens Feminina Ledarskap som bygger på djup inre trygghet, att skapa kraftfull samverkan, att leda flow och framgång i osäkra ovissa tider och att bejaka ett högre medvetande för större resultat.

Anmäl dig här

Moon

Kontakta mig