Trött på tvivel, osäkerhet och oro

- som gör att du sitter fast och inte kommer vidare?

Från vision till verklighet

Du och dina visioner är viktiga och bidrar när de förverkligas till en bättre värld
– för dig och andra människor. <br><br>Jag utvecklar, utbildar och utmanar dig att gå från vision till verklighet utan stress.<br>

Från rädsla och tvivel tilll energi, kraft och inre trygghet

Du vet att du vill något mer, du är trött på att sitta fast i tvivel och osäkerhet men du vet inte hur du gör för att förverkliga dina drömmar, komma hem till dig själv och känna dig fri och närvarande i livet. 

Jag hjälper dig att hitta din inre energi, kraft och tillit så att ditt inre guidar dig på din väg.

Mentorskap innebär att vi går rakt in i det som hindrar och blockerar för att transformera detta till energi, kraft och möjligheter. Jag gör det inte åt det men jag finns för dig och jag VET att din kraft är långt större än du anar. På vägen gör vi det som krävs – det innebära djupgående energimedicinsk session för att läka trauman eller transformativ coachning och NLP som frigör din potential så att du tar committed action för det du vill och önskar. 

Du bokar mentorskap för ett kvartal, halvår eller helår. Vi har en längre session i månaden och uppföljning via kortare samtal och mail mellan de längre sessionerna. Du håller momentum genom att fullfölja de åtaganden, tillämpa de verktyg och den väglednig som ditt inre ger dig under sessionerna. Jag finns för dig, jag ser dig, jag stöttar dig, jag utmanar dig. Framförallt känner jag din kraft, din energi och potential och bistår dig i att frigöra den – så att du blir mer du.

Jag är beteendevetare, terapeut och lärare i energimedicin, transformativ coach, NLP Master practioner, kraniosakral terpaeut, andnings- och mindfulness instruktör så jag har verktyg att dela med mig av så att mentorskapet gör verklig skillnad och du har med dig kraften in i din vardag. 

Röster om Linas mentorskap

Jag är på en ny plats i mitt liv och Lina hjälper mig att våga vara stilla där, att lyssna och att röra mig först då tiden kommit för rörelse. Mitt i detta heliga rum finns närhet till skratt och en underbar humor. En sådan Glädje!
Åse Geschwind
Lina är helt amazing i sin vägledning och maken till inspirerande människa har jag aldrig mött! Hon ÄR FLOW!!!! Energimedicin i Business förändrade mitt liv. Får du chansen att gå den? Ta den!
Frida Taipale
Jag hade inte varit där jag är idag utan Linas program. Jag tackar Lina av hela mitt hjärta för den utveckling som hon möjliggjorde och stöttade.
Marjo Särkimäki

Lina boostar din ledning, ditt team, företag och många människor på en gång!

Boka en inspirerande föreläsning som ger deltagarna inspiration, energi och kunskap som gör skillnad!