Trött på tvivel, stress och oro

- som gör att du sitter fast och inte kommer vidare?

Vill du komma framåt, skapa resultat och må bra?

Du vet att du vill något mer, du är trött på att sitta fast i stress, tvivel och oro men du vet inte hur du gör för att bryta mönster, komma hem till dig själv och känna dig fri, trygg och närvarande i liv och ledarskap.

Jag hjälper dig att frigöra energi och din inneboende kraft så att du finner din kompass med tydliga värderingar att navigera från, din inre hamn där det finns stillhet även när det stormar.

Sammantaget handlar det om att du finner din inre trygghet att vara, leva och leda som den du är. Du och dina visioner är viktiga och bidrar när de förverkligas till en bättre värld – för dig och andra människor. Jag utvecklar, utbildar och utmanar dig att gå från vision till verklighet utan stress.

Med stöd, kunskap och verktyg så coachar och utbildar jag dig att leva och leda inifrån - så du skapar det du vill i ditt liv och ledarskap.


Enstaka platser för mentorskap finns nu tillgängliga från och med mars 2024, boka ett kostnadsfritt samtal för att känna efter om det här är för dig och om du är villig att förverkliga dina visioner inifrån och ut.

Coachning som frigör dig

Mentorskap & Coaching

Transformerar och läker det som hindrar, hämmar och blockerar dig, så du frigör din inneboende kraft och energi. När du finner din inre trygghet, så kan du vara den du är och slappna av och skapa i ditt liv och ledarskap:

  • Frigör din inneboende kraft och energi.
  • Ökat självförtroende, stärkt självkänsla och klarhet i ledarskapet.
  • Inre trygghet som möjliggör avslappning och kreativitet.
  • Skapa meningsfulla resultat i ditt liv och ledarskap.
 
LinaLanestrand-228-2

Detta kan du uppnå

  • Känna dig fri att vara den du är, leva och leda från hjärtat
  • Vara avslappnad, trygg, närvarande och kraftfull i ditt ledarskap
  • Göra meningsfull skillnad i ditt och andras liv
  • Må bra och leva i balans
  • Förverkliga det till synes omöjliga genom alignment och flow – utan stress

LinaLanestrand-256

Från stress, oro och tvivel
till energi, kraft och inre trygghet

Frigör din kraft & energi

Mentorskap innebär att vi möter, transformerar och läker det som hindrar och blockerar för att frigöra din inneboende energi och kraft, vilket skapar oanade möjligheter. Jag finns för dig och jag vet att din inre kraft är långt större än du anar. Ju mer du kommer i kontakt med det som finns inom dig, desto mer kan du slappna av i livets berg och dalbana. På vägen gör vi det som krävs, det kan innebära djupgående energimedicinsk session för att läka trauman och/eller transformativ coachning med NLP som frigör din potential så att du tar committed actions för det du vill och önskar. 

Du bokar mentorskap för ett kvartal, halvår eller helår. Upplägget av samtal och sessioner skräddarsys utifrån dina behov och önskemål. Du håller momentum i processen genom att tillämpa det som utvecklas under processen i ditt liv och ledarskap och vi har kontinuerlig dialog mellan samtal och sessioner. Jag finns för dig, jag ser dig, jag stöttar dig, jag utmanar dig. Framförallt känner jag din kraft, din energi och potential och bistår dig i att frigöra den – så att du kan vara hela du.

Jag är beteendevetare, terapeut och lärare i energimedicin, transformativ coach, NLP Master practioner, kraniosakral terpaeut, andnings- och mindfulness instruktör och har verktyg att dela med mig av så att mentorskapet gör verklig skillnad in i din vardag. 


Vill du likt hundratals ledare
ta hjälp för att må bra
och göra skillnad
i ditt liv och ledarskap?

Röster om Linas mentorskap

Jag är på en ny plats i mitt liv och Lina hjälper mig att våga vara stilla där, att lyssna och att röra mig först då tiden kommit för rörelse. Mitt i detta heliga rum finns närhet till skratt och en underbar humor. En sådan Glädje!
Åse Geschwind
Lina är helt amazing i sin vägledning och maken till inspirerande människa har jag aldrig mött! Hon ÄR FLOW!!!!
Frida Taipale
Jag hade inte varit där jag är idag utan Linas program. Jag tackar Lina av hela mitt hjärta för den utveckling som hon möjliggjorde och stöttade.
Marjo Särkimäki

Föreställ dig att...

- ha nära stöd och en hand i din rygg? - ha ett bollplank som också utmanar dig att växa? - bli sedd i din kraft, din energi och coachas att frigöra den. - läka det som begränsar, så du finner din hamn, din kompass och inre trygghet. - leva i balans och leda med närvaro, lyhördhet liksom tydlighet som skapar trygghet och samlar engagemang, energi liksom kraft – för att förverkliga mål och visioner i gemenskap.

Jag finns för dig

Boka ett kostnadsfritt samtal så pratar vi om ditt nuläge, om det som hindrar och blockerar dig nu, hur du mår och hur du vill ha det istället. 

Boka ditt kostnadsfria samtal här!

 
LinaLanestrand-228-2

Kontakta mig