Samla kraft och energi för att lyfta!

Jag boostar din ledning, ditt team, ditt företag och många på en gång!

Lina-arms

FÖRELÄSNINGAR

Med en inspirerande föreläsning kan du åstadkomma höjning av energi, samlad kraft och stark motivation - för att ta nästa steg för att förverkliga mål och visioner i din ledning, i ditt team och på ditt företag.

Boka Lina som ger mycket till många! Främst hjälper hon människor att finna sin egen energi, inspiration och kraft inom sig. Det gör skillnad!

Från stress, hinder och tvivel tilll energi, samlad kraft och gemensam riktning.

Föreläsningar som gör skillnad!

Förverkliga visioner – gå från vision till verklighet med energi och glädje

Inspiration, kunskap och konkreta verktyg för att skapa energi, samla kraft och transformera hinder för att gå från vision till verklighet genom alignment och flow. Aktuell för både entreprenörer, privatpersoner och större företag/organisationer som vill samla kraften för att förverkliga visioenr).

 

Få energi och genomslag i din kommunikation för stärkt gemenskap och nya resultat!

Inspiration, kunskap och konkreta verktyg för mer energi och framgångsrik kommunikation i vardag, på jobbet och i livet som helhet. Att skapa energi i individer, grupper och team liksom att främja framgångsrik kommunikation är nycklar som skapar förutsättningar för nytänkande, hälsa och resultat.

 

Intuition, kreativitet och flow i arbetslivet – som gör skillnad!

Inspiration, kunskap och konkreta verktyg för att kombinera personlig utveckling och intuition med arbetslivet för energi, glädje, utveckling som ger verkliga resultat.

Röster om Lina som föreläsare

Stort tack, vi är så nöjda med att vi valde dej, tydligt och mitt i prick! Så bra du hade lyssnat in vår personal och vad de behövde.
Agenta Lindell
Lina är knivskarp i sitt budskap, sin vision och kring det hon vill förmedla. Man förstår och känner det hela sitt väsen och hon startar upp processer som jag inte trodde var möjliga i min egen inre potential.
Annica Hermansson
Lina är fantastisk att som föreläsare sprida energi, glädje, insikter och en jäkel på att få personer att VILJA.
Camilla Helmér

Från vision till verklighet!

Mentorskapsprogram som transformerar tvivel till styrka och problem till möjligheter. Låt din kraft och potential få blomma med Linas hjälp.